Værtshuset på Pandrup Kro - et samlingssted for mange mennesker 

Pandrup Kro er en kro placeret i Nordjylland. Kroen har mange forskellige fremhævelsesværdige kvaliteter. En af dem er det unikke nordjyske værtshus på kroen. Det er et værstshus, som hver dag samler mange lokale og ligeledes tiltrækker turister. Man bliver drevet af den gode stemning, og det er svært ikke at gå fra et par timer på værtshuset med et smil på læben. På værtshuset på Pandruo Kro kommer man, som man er, og vi plejer at siger, at her går vi ind i hinanden med træsko på. Dette kan være med til at give et indtryk af den unikke stemning og afslappethed i der er på værtshuset. På værtshuset er der plads til både snak og grin med bekendte eller nye ansigter.  Vi er stolte af netop vores værtshus og den unikke oplevelse, som stedet gang på gang er i stand til at give vores besøgende.

Værtshuset på Pandrup kro er ikke blot et værthus, som så mange andre. Her vil du får en helt særlig oplevelse. Vi har en helt unik stemning og en hjemlig følelse af hygge. Vi holder hverdag stedet pænt og rent, så du kan sagtens komme på dette værtshus efter arbejde i dit pæne tøj eller som en afslutning på en god aften, hvor du ligeledes har fundet dit stive puds frem. Vi har få kort tid siden moderniseret værtshuset med nyt inventar, og vi tør derfor godt prale med at her er pænt og rent. Du bliver derfor slemt skuffet, hvis du forventer et snusket værtshus. Vi er dog af den tro, at vi her kan tilbyde dig noget langt bedre. Vores værtshus er røgfrit, og der er derfor plads til alle. 

Vi mener, at vi med vores kro og værtshus bidrager positivt til Pandrup by, hvor vi kan samle både lokale og turister - unge og gamle. Vi er placeret i det central Pandrup på Bredgade vej nr. 30, du finder os dermed i centrum af Pandrup.

Værtshusets åbningstider

Vi glæder os til at se dig på værtshuset og håber, at du snart har tid og lyst til at kigge fordi. Vi byder vores gæster velkommen alle ugens dage.

Om mandagen har værtshuset åbent fra klokken 10 til klokken 20.  Alle øvrige dage har værtshuset ligeledes åbent hele dagen fra klokken 10 til klokken 22, og der er dermed plads og tid til at sidde på værtshuset i op til mange timer til en hyggestund. 

I weekenden holder værtshuset dog åbent til klokken 02. Vi vil med vores værtshus gerne bidrage til den god stemning i weekenden, hvor de fleste er lidt længere tid oppe. Der skal dermed være muligheder for alle, der kunne have lyst til at kigge forbi. Man kan benytte værtshuset lige, som det passer en - til en lille snak eller måske en sving-om. Der er derudover lagt op til, at man på værtshuset kan tage sig et slag rafling, kort eller billard. 

Besøg vores værtshus fuld af glade mennesker, smil og kolde øl - et værtshus for dig, når du har tid. Vi har åbent alle dage, så du er altid velkommen. Hvis blot du kommer, som du er, så vil vi sikre dig, at du går herfra med et smil.