Find inspiration til din næste fest hos Pandrup Kro 

Vi har hos Pandrup kro haft æren af at ligge hus til mange forskellige fester. Her kan vi tilbyde at sørge for det visuelle i form af borddækning og oppyntning, og vil derudover også kunne være vært for festen med vores personale og køkken til at sørge for maden. Du kan nedenfor derfor blive inspireret til at afholde din næste fest på Pandrup Kro. Dette med udgangspunkt i tre forskellige typer fester.

Bryllupsinspiration 

Hos Pandrup Kro sætter vi en ære i at afholde bryllupsfester. Den er en meget stor dag for brudeparret og en dag, som skal være ud over det sædvanlige. Ens bryllupsdag er en fest med sig selv og sin partner i fokus, og derfor er det vigtigt, at den bliver lige som ønsket. Dette er vi villige til at gå langt for lykkes her hos Pandrup Kro. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at holde bryllupsfest på Pandrup Kro eller høre om mulighederne herom. 

Omgivelserne for et bryllup er ofte en af de første ting, som man skal have styr på. Det er derfor en god idé, at du kontakter os i god tid. Dermed vil vi have mulighed for at hjælpe dig med den videre planlægning. Vi står klar til at hjælpe med, at vi får vores omgivelser til at passe lige netop til jeres behov og ønsker for jeres bryllupsdag. På vores kro har vi mulighed for at skabe den mest romantiske stemning og dertil servere dejlig dansk mad lige efter jeres ønsker. Vi kan også gå andre veje, hvis I har andre ønsker. Der er ingen begrænsninger. 

Ofte når vi afholder bryllup, har vi en snak med brudeparret om deres ønsker. Vi kan sørge for smukke hvide duge, elegante og romantiske gardiner og oppyntning med stof i lokalet. Derudover kan vi sammen komme frem til, om der er et ønske om et tema eller brug af bestemte farver til udsmykning af lokale og til borddækning. Med blomster, smukt stel og det rette inventar kan vi skabe den helt rette romantiske stemning og dermed danne rammer for dit drømmebryllup. 

Inspiration til konfirmationen

På Pandrup Kro er vi heldige med, at vi hvert år afholder konfirmationsfester for nyudklækkede konfirmander. En stor dag for de unge mennesker, som vi gør alt for at gøre uforglemmelig. Vi har erfaring med planlægning af konfirmation, hvor vi altid inviterer den kommende konfirmand og forældre til møder om planægning, således at vi kan få skabt de rette rammer for den perfekte konfirmationsfest. 

Konfirmanden har formentlig nogle ønsker til menuen, hvor vores køkkenpersonale vil sørge for at kreere alle livretterne. Derudover kan vi i fællesskab komme frem til den rette udsmykning af lokalet. Måske har konfirmanden en bestemt interesse, som vi kan tage udgangspunkt i. Det kan være fodbold, heste eller måske en bestemt farve, som konfirmanden har et ønske om skal være gennemgående og præge udsmykningen. 

Inspiration til barnedåben 

Vi afholder ligeledes barnedåbs fester hvert år. Hvad end det er for større eller mindre forsamlinger, så kan Pandrup Kro danne rammerne. Vi står klar med både lyseblå og lyserød pynt. På den måde kan vi skabe de helt rette rammer for dåbsfesten for jeres lille pige eller dreng. Vi kan også holde lokalerne mere neutrale. Den helt rette stemning vil uanset kunne skabes, så I får en dag, som passer til lige netop jeres ønsker. Vi kan stå for både mad, kage og oppyntning, så I blot kan koncentrere jer om jeres lille ny og jeres gæster - hvad end I ønsker brunch, frokost eller aftensmad, så finder vi den rette løsning.