Kroens vine

Hvidvine

Rosario Estate, Sauvignon Blanc, Chile

Husets Hvidvin

Vinen har en klar, lys farve med grønne reflekser, smagen er tør med megen frugt, afsluttet af Sauvignon Blanc-druens karakterfulde, frugtrige bouquet.


Bellingham, Pear Tree Whte

Chenin/Viognier, Sydafrika

Sprød og lækker hvidvin med en perfekt balanceret cremet fornemmelse, perfekt afsluttet af fint integreret vanilje fra fadet og lækre krydderier.


Albert Seltz Riesling

Frankrig

Vinen er frisk og klar i glasset med en duft af blomster og frisk grøn frugt. Smagen er ren med typisk riesling karakter. Lang frugtfyldt eftersmag.


Viná Tarapacá, Gran Reserva

Chardonnay, Chile

Vinen har en klar, lys farve med grønne reflekser, smagen er tør med megen frugt, afsluttet af Sauvignon Blanc-druens karakterfulde, frugtrige bouquet.


Rødvine

Copper Lane Shiraz/Merlot, Sydafrika

Husets Rødvin

Vinen fremstår intens rød i glasset med en næsten sort kerne. Op af glasset strømmer noter af modne sorte bær, lakrids og varme krydderier.


Bellingham, Big Oak Red

Sydafrika

Her en mediumfyldig og elegant vin med smag af saftige sorte og blå bær, mørk chokolade og krydderi.


Grenache Noir Oak Aged

Frankrig

Vinen fremstår dyb rød i glasset. I duften og smagen møder man tobak, mørke modne blommer, sorte bær, lakrids og et fint strejf af krydderi fra fadlagringen.


Poggio Al Casone, Castellani, Chianti

Superiore, Italien, Økologisk

Resultatet er en vin med lækker moden frugt og blød smag med flotte klassiske kirsebærtoner, samt lette smukt integrerede ristede aromaer fra fadlagringen.


Viná Tarapacá, Gran Reserva, Syrah

Chile

En voldsomt flot vin med stor åben duft af lavendel, sort peber og røde kirsebær. I baggrunden fornemmes egetræsfadet som en elegant medspiller.


Rosévine

Marqués Del Atrio Rosado

Spanien

Elegant og bleg rosa, næsten laksefarvet, fremstår Marqués Atrio Rosado i glasset. Fra glasset strømmer toner af jordbær, hindbær og stemning af sommer.


Dessertvine

Castellani Sommavite Vin Santo

Italien

Smagen er krydret med behagelig, slank sødme med toner af blød karamel og nødder fint afbalanceret, uden at være for sød.


Niepoort, Tawny

Portugal

Smagen er blød og balanceret med smag af røde kirsebær og en god intensitet.