Krostuen på Pandrup kro - som hver dag byder på en hyggestund for alle 

Pandrup Kro er en kro placeret i Nordjylland, som rummer en unik nordjysk Krostue. Her kommer man, som man er, og vi går ind i hinanden med træsko på, hvilket beskriver den unikke stemning og afslappethed i krostuen. Krostuen er et sted, hvor både lokale og turister mødes, og der er plads til både snak og grin med bekendte eller nye ansigter.  Vi er stolte af vores krostue og den unikke oplevelse, som sted gang på gang er i stand til at give vores besøgende.

Vi mener, at vi med vores kro og krostue bidrager positivt til Pandrup by, hvor vi kan samle både lokale og turister - unge og gamle. Vi er placeret i det central Pandrup på Bredgade vej nr. 30, du finder os dermed i centrum af Pandrup.

Hvornår kommer du forbi krostuen? 

Vi glæder os til at se dig i krostuen og håber, at du snart har tid og lyst til at kigge fordi. Vi byder vores gæster velkommen alle ugens dage. Om mandagen har krostuen åbent fra klokken 10 til klokken 20, hvor restauranten holder lukket, det er derfor oplagt i stedet af opholde sig i krostuen . Alle øvrige dage har krostuen ligeledes åbent hele dagen fra klokken 10 til klokken 22, og der er dermed plads og tid til at sidde i krostuen til en hyggestund. Disse dage holder restauranten også åbent, så det er muligt at kombinere et besøg i restauranten med et besøg i krostuen før eller efter, eller måske endda begge dele. I weekenden holder krostuen dog åbent til klokken 02. Vi vil gerne bidrage til den god stemning i weekenden, hvor de fleste er lidt længere tid oppe. Der skal dermed være muligheder for alle, der kunne have lyst til at kigge forbi. Man kan benytte krostuen lige, som det passer en - til en lille snak eller måske en sving-om. I krostuen er der tid og plads til, at man med god grund kan tage sig et slag rafling, kort eller billard.

En krostue, der kan samle lokale og turister til spil og hygge 

Det giver en helt specielt stemning, når korstuen emmer af liv, og der sidder lokale og turister rundt omkring ved bordene og spiller. Lyden af rafle bæger og terninger på bordet giver en helt specielt stemning, når lydene blander sig med smil og latter fra de besøgende. En unik stemning som er varm og hjemlig, og hvor alle kan føle sig tilpasse og som en del af et fællesskab, hvad end man deltager i spil med andre eller ej. 

Om søndagen er det muligt at deltage i et slag Døde Duer - et spil som den lokale krostue i Pandrup er kendt for og som formår at samle mange besøgende. 

Besøg vores krostue fuld af glade mennesker, smil og kolde øl - en krostue for dig, når du har tid. Vi har åbent alle dage, så du er altid velkommen. Hvis blot du kommer, som du er, så vil vi sikre dig, at du går derfra med et smil.