Bestil smørrebrød hos Pandrup Kro 

Smørrebrød er en traditionel dansk spise, som mange nyder godt af. Dette kan både være til større forsamlinger, som frokost derhjemme, eller når man er ude og spise. Smørrebrød er meget populært, da der er muligheder for alle. 

Et smukt stykke smørrebrød kan få smilet frem på de flestes læber og munden til at løbe i vand. Hos Pandrup Kro tilbyder vi smørrebrød i alle afskygninger, og der er mange forskellige muligheder, når du ser vores udvalg. 

Hvad er smørrebrød?

Smørrebrød er en rugbrødsmad, som er løftet til nye højder. Derfor kan smørrebrød betegnes som skiver af rugbrød, som er belagt med pålæg, fisk eller æg og derefter pyntet med delikate og spiselige sager. Hos Pandrup Kro tilbyder vi højtbelagt smørrebrød. Det betyder, at vi ikke har sparet på de mange gode sager, som vi putter på brødene. Hos os kan du hurtigt få stillet din sult, hvis du bestiller smørrebrød.

Smørebrød til enhver lejlighed 

Smørrebrød er en spise, som mange ofte vælger at servere til større selskaber, da det ofte falder i god jord. Det kan være oplagt med smørrebrød til frokost selskaber, hvor man ikke ønsker at servere varmt mad. Det kan også være til mindre forsamlinger, hvor du og konen eller hele den pukkelryggede ønsker at kunne afhente lækre stykker smørrebrød til en frokost derhjemme. Der er mulighed for at afhente smørrebrødet som take-away her hos Pandrup Kro. Der er ligeledes mulighed for, at du nyde et godt stykke smørrebrød i vores hyggelige krostue, hvis du ønsker at spise her på stedet. 

Skal du afholde et selskab, er der mulighed for, at du kan bestille lige den mængde smørrebrød, som passer dig og hente den her hos os. Vi vil gerne stå for at lave smørrebrød til forsamlinger store som små.

Smørrebrød kan også kendes under navnet snitter. I forbindelse med begravelser inviteres ofte til gravøl og snitter, hvor der serveres smørrebrød med dertilhørende drikke. En begravelse er en ulykkelig omstændighed, og vi vil derfor gerne hjælpe dig. Hvis du vælger smørrebrød fra os, kan vi påtage os hele ansvaret, og du skal derfor ikke tænke på noget i den forbindelse. Vi leverer gerne smørrebrødet til rette sted og kan ligeledes tilbyde, at I afholder sammenkomsten efter begravelsen her hos os - så serverer vi både øl og smørrebrød. 

Ønsker du at servere smørrebrød til en lejlighed, så kontakt os endelig. På den måde kan vi sammen planlægge, hvilke stykker du ønsker, og hvor mange. Vi har samtidig mulighed for at rådgive dig til valg af stykker samt mængden, der passer til din forsamling. Om du vil nyde smørrebrødet her hos os eller tage det med dig hjem - valget er dit. Du skal blot vælge dine favoritter og sætte dig til bords. Til større forsamlinger vil vi gerne have bestillingen i god tid, hvor vi ved mindre bestillinger kan sørge for smørrebrødet på dagen. Få stillet din sult hjemme, til forskellige lejligheder eller her hos os med lækkert smørrebrød og få en smagsoplevelse, du sent vil glemme.