Mad ud af huset - levering af mad til alle lejligheder 

Er du madglad som de fleste og forstår god kvalitet, som de få. Så vil du med en madoplevelse fra Pandrup Kro blive glad i både hjertet og i maden. Er du typen, som spiser med øjnene og kan blive helt glad ved duften af god mad, så kan du med god grund vælge mad ud af huset fra Pandrup Kro. 

Vi leverer mad ud af huset til alle lejligheder, om de er store eller små, simple eller mere avancerede, så står vi klar til at hjælpe netop dig. Vil du gerne have den gode madoplevelse og den dertilhørende gode stemning leveret lige til døren, så bør du vælge “Mad ud af huset” fra Pandrup Kro.

Gør hverdag og fest nemmere for lokale og turister 

Hos os er det muligt at bestille mad til alle lejligheder og i alle sammenhænge. Om leveringen skal være til 2, 10 eller 80 mennesker, står vi klar til at hjælpe dig. Har du haft en lang dag på arbejde, kan du blot svinge forbi Pandrup Kro og tage maden med hjem. Bestil om morgenen, og vi har maden klar, når du er fri. Eller kig forbi på vejen hjem, og du kan nemt og enkelt få maden med dig og nyde den hjemme, hvis du foretrækker hjemlige omgivelser frem for restaurantbesøg i den travle hverdag. På den måde kan du få tid til andre ting og nyde at kunne slappe af til et lækkert måltid. 

Er du turist i området, og vil du have en unik madoplevelse, men ønsker at nyde den i jeres hyggelige sommerhus, så leverer vi gerne maden til jer. På den måde kan i bruge tiden på samvær og hygge, og dermed kan I have tid til at nyde attraktionerne i området.

Levering af mad til dit næste arrangement 

Hos Pandrup Kro yder vi ydermere den service, at vi tilbyder at levere maden til din næste fest. På den måde kan du få den gode madoplevelse leveret til hjemlige omgivelser eller større festlokaler - afhængigt af festens omfang. Vi påtager os gerne ansvaret for at levere den gode mad til dit arrangement, og vi vil gøre alt for at bidrage til den gode stemning. Vi tilbyder mad både til store og mindre private arrangementer. Om det er til et aftenarrangement eller til frokost, så er intet umuligt. 

Vi har store leverancer til både fødselsdage og fest. Skal din datter eller søn konfirmeres, står vi gerne for leverance til det. Vi vil gøre alt for at bidrage til, at I får en god madoplevelse til netop jeres fest, og dermed kan vi være med til at sørge for, at konfirmanden får den bedst mulige dag.  

Vi kan også sørge for den gode madoplevelse til mere triste omstændigheder, som eksempelvis en begravelse. Når man har mistet en, der står sig nær, er der mange til at skulle tage stilling til. Det kan derfor være rart, at nogle andre påtager sig ansvaret for maden. Vi skal blot vide, hvor og hvornår det skal leveres, mere behøver vi ikke vide. Det er derfor ganske frivilligt, om man vil have noget med planlægning at gøre eller ej, hvis ikke overskuddet er til det. Vi leverer gerne maden til dig uanset omstændighederne.