Hos Pandrup Kro tilbyder vi lokaler til alle typer selskaber 

Vi har hos Pandrup Kro haft æren af at afholde mange forskellige typer selskaber, og her hos os har der været fest i alle farver og former. Hele vores DNA er opbygget af JER, der vælger at holde selskaber hos os. Det er en drivkraft og giver fornyet energi og stemning på kroen, når der afholdes større selskaber. 

Vi kan gøre det til en god oplevelse for jer. Hos os skal I som værter ikke stresse over at holde fest. I skal have overskud til jeres gæster og kunne slappe af og nyde dagen eller aftenen. Derfor betyder det, at I hos os kan vælge, at vi står for det hele. Det er helt op til jer, hvor meget I selv ønsker at stå for, og hvor meget ansvar I ønsker at overlade til os. Vi vil varetage opgaven med ære og gøre alt for, at I får den bedste oplevelse. 

Vi kan sørge for alt fra det visuelle i form af borddækning og oppyntning af lokalerne, og vil derudover også kunne være vært for festen med vores personale. Derudover kan vores kokke i køkkenet sørge for maden - så det bliver ligesom I ønsker det. Hos os kan du holde alle typer selskaber og fester.

Større eller mindre fødselsdage 

Vi lægger gerne lokaler til både mindre og store runde fødselsdage. Dermed er det muligt at holde selskaber i alle størrelser skalaer. Det er helt op til jer, hvor meget og hvor lidt der skal pyntes og dekoreres. Her er det muligt at holde alle slags selskaber - både store og små - aften- og dag selskaber. Kunne du tænke dig at holde din fødselsdag på Pandrup Kro, er dette en mulighed.  

Bryllupsfest 

Ønsker du at holde den hyggeligeste og mest festlige brylupsfest, så hold den på Pandrup Kro.  Den er en meget stor dag for brudeparret og en dag, som skal være ud over det sædvanlige. På ens bryllupsdag er det vigtigt, at det bliver lige som ønsket, vi er på Pandrup Kro derfor villige til at gå langt for, at dette lykkedes. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre om mulighederne om at holde bryllup her.

Barnedåb 

Vi står klar med både lyseblå og lyserød pynt, hvis du ønsker at afholde barnedåb hos Pandrup Kro. På den måde kan vi skabe de helt rette rammer for dåbsfesten for jeres lille pige eller dreng. Vi kan stå for både mad, dåbskage og oppyntning, så I blot kan koncentrere jer om jeres lille skabning og jeres dåbsgæster.

Konfirmation

Ønsker du at afholde en konfirmationsfest med konfirmandens ønsker i fokus, så hold den på Pandrup Kro. Konfirmationen er en stor dag for de unge mennesker, som vi vil gøre alt for at gøre uforglemmelig. Konfirmanden har ofte specifikke ønsker til menuen, hvor vores køkkenpersonale kan sørge for at kreere alle livretterne. Derudover er vi behjælpelige med at komme frem til den rette udsmykning af vores lokaler. Dette kan være med udgangspunktet i konfirmandens interesse, som konfirmanden har et ønske om skal være gennemgående og præge udsmykningen.