Lær os at kende, læs mere om os - Pandrup Kro

Pandrup Kro er en kro placeret i Nordjylland. Vi er stolte af vores kro og den unikke oplevelse, som sted gang på gang er i stand til at give vores besøgende. Vi er en lokal kro, som er stolte af området. Vi mener, at vi bidrager positivt til Pandrup by, hvor vi både formår at tiltrække turister, men også er et sted, hvor de lokale byder at samles. Her kan både lokale og turister opleve en god stemning og få en bid af det rigtige Pandrup. Vi er placeret i det central Pandrup på Bredgade vej, hvor du finder os i nummer 30. 

Vi byder vores gæster velkommen alle dage i ugen. Om mandagen har krostuen åbent fra klokken 10 til klokken 20. Restauranten holder dog lukket. Alle øvrige dage har restauranten dog åbent. Tirsdag til søndag holder vi hverdags åbent, hvor der er mulighed for at nyde en dejlig frokost i restauranten mellem klokken 12 og klokken 15. Derudover åbner vi for aftenservering mellem klokken 18 og klokken 22. Krostuen holder åbent hele dagen fra klokken 10 til klokken 22, og der er dermed plads og tid til at sidde i krostuen til en hyggestund. Krostuen vil dog være tilgængelig til klokken 02, hvormed der er mulighed for altid at benytte krostuen til en lille snak, måske endda få sig en sving-om. Derudover er der tid og plads til, at man med god grund kan tage sig et slag rafling, kort eller billard.

Kroen ligger i et spændende område, som grænser op til de kendte sommerhusområder i Blokhus og Rødhus. Et område, som hvert år byder velkommen til mange mange turister fra både norden og syden - en stolthed for området og Pandrup Kro. Vestkysten er en af de mest populære ferieområder for både danskere og udlændinge. Pandrup er let at komme til med bare 15 minutter i bil fra Aalborg lufthavn, og derfor er der mange, som med stor glæde svinger vejen forbi. Byen byder ligeledes på mange forretninger, der alle er unikke, og som hverdag giver både lokale og turister muligheder i byen. 

Vi er en Kro, der altid har gået op i både nærvær og hygge men ikke mindst den gode mad. Dette er derfor tre ting, som der ikke bliver gået på kompromis med, og som du som gæst ville kunne opleve ved ethvert besøg hos os på kroen uanset, om du er lokal eller turist. Det er noget, vi sætter en ære i, og vores gæster skal derfor hver gang have den bedst mulige oplevelse på stedet. Det gælder uanset, om det er første eller tiende gang du besøger kroen. Vi mener, at det er muligt ved at give den rette stemning i de hyggelige omgivelser, og glæder os derfor til at byde velkommen på Pandrup Kro.

Historisk overblik 

Kroen gennemgik i 2017 en renovation, hvormed den nu fremstår som et tempel for ægte madglæde, hvor man kan få mange unikke smagsoplevelser i restauranten. Hos Pandrup kro har vi siden 2015, hvor vores nye kok Dennis Lykke Sørensen trådte til, kunne byde alle vores gæster på en stor madoplevelse. Dennis bringer hver dag madglæde og kvalitet til kroen, som alle vores besøgende hver dag kan drage stor glæde af.