Prøv den lækre restaurant hos Pandrup Kro

Pandrup Kro er en kro placeret i Nordjylland. Kroen ligger i et spændende område, som grænser op til de kendte sommerhusområder i Blokhus og Rødhus. Et område, som hvert år byder velkommen til mange mange turister fra både norden og syden. Vestkysten er en af de mest populære ferieområder. Pandrup er let at komme til med bare 15 minutter i bil fra Aalborg lufthavn, og derfor er der mange, som med stor glæde svinger vejen forbi. Byen byder ligeledes på mange forretninger, der alle er unikke. Derudover ligger Fårup Sommerland lige om hjørnet, hvor det er oplagt at kombinere en overnatning og spisning på kroen med en tur i sommerlandet. 

Hos Pandrup kro har vi siden 2015, hvor vores nye kok Dennis Lykke Sørensen trådte til, kunne byde alle vores gæster på en stor madoplevelse. Dennis bringer hver dag madglæde og kvalitet til kroen, som alle vores besøgende hver dag kan drage stor glæde af. 

Vi er en Kro, der altid har gået op i både nærvær og hygge men ikke mindst den gode mad. Dette er derfor tre ting, som der ikke bliver gået på kompromis med, og som du som gæst ville kunne opleve ved ethvert besøg hos os på kroen. Det er noget, vi sætter en ære i, og vores gæster skal derfor hver gang have den bedst mulige oplevelse på stedet. Dette mener vi er muligt ved at give den rette stemning i de hyggelige omgivelser og en madoplevelse, som taler til alle hjerter på de madglade. Kroen gennemgik i 2017 en renovation, hvormed den nu fremstår som et tempel for ægte madglæde, hvor man kan få mange unikke smagsoplevelser i restauranten.

Mad ud af huset - maden til dit næste arrangement 

Hos Pandrup Kro yder vi ydermere den service, at vi tilbyder mad ud af huset. På den måde kan du få den gode madoplevelse leveret til hjemlige omgivelser. Dermed er det vores ansvar at levere den gode mad, som vi vil gøre alt for også kan bidrage til den gode stemning hjemme hos jer. Vi tilbyder mad både til store og mindre private arrangementer. Om det er til aften eller frokost, så kan det hele lade sig gøre. Vi har store leverancer til både fødselsdage og fejringer af runde fødselsdage. Derudover er det et populært valg at vælge Pandrup Kro’s restaurant levering af maden til konfirmationer. Det er derfor med at være ude i god tid, så du kan få en aftale i hus og sikre, at vi har mulighed for at levere maden til dig på det ønskede tidspunkt for begivenheden. Vi kan også sørge for den gode madoplevelse til mere triste omstændigheder, som eksempelvis en begravelse, hvor det kan være rart ikke selv at skulle tænke på maden. Her sørger vi for det hele, således at du kan koncentrere dig om alt dit og ikke behøver have tid og overskud til at tænke på mad. Vi vil altid sørge for, at vores bestillende gæster får en god oplevelse, hvad end det er hjemme eller ved et besøg på kroen.

Mange unikke retter at vælge i mellem 

Til både frokost og aften har vi et nøje udvalgt menukort, som indebærer retter for enhver smag. Vi ynder at give den helt rette kro oplevelse serveret med en god portion kærlighed, der ikke kan andet end at bidrage til kærlighed i maven. Vi serverer retter, som for de fleste vil vække minder. Der er muligheder for alle, og det burde være muligt at kunne tilfredsstille både store og små. Som afslutning på en god madoplevelse, er det muligt at afslutte måltidet med en lækker og flot anrettet dessert.